Wakker zijn in de wereld 'after midnight'

Bewust leiderschap

Mediteren in maatpak doet het anders

Je kent misschien een  ervaring als deze: nadat je een week in retraite bent geweest, weet je wat je te doen staat. Vanaf nu is je leven veranderd. Drie maanden later zit je weer in de rat-race en is er feitelijk niet veel veranderd. Wij willen de ‘retraite’ wereld en het dagelijkse leven met elkaar verweven.

 

Dit is ons wakkere experiment:

1. Wij zijn een ‘ontwikkel beweging’. Je kunt bij ons geen vaste trainingen volgen in een vast stamien met voorop gestelde doelen, agenda en huiswerk.

2. Wij zijn op reis. De trein stopt op bepaalde haltes, die gaande weg ontstaan. De reis gaan we samen aan. Ook als het moeilijker wordt.

3. Iedereen die meedoet draagt bij, we dragen samen de verantwoordelijkheid, waarbij niets moet en alles kan.

4. Dit experiment vraagt moed en nieuwsgierigheid en de bereidheid je open te stellen voor het onbekende.

 

Wanneer stopt de trein en kun je opstappen?

Er zijn meerdere momenten waarop de trein stopt en je kunt opstappen. Dat zijn de wakkere zondagen. We hebben een paar dagen vastgelegd. Wil je weten wanneer en of er nog plek is, neem even contact op.

 

Waar stopt de trein?

In een van de Heemparkhuisjes in Amstelveen. Dat we hier terecht kunnen, is een voorbeeld van co-creatie.

Je kunt overwegen om mee te doen als:

je wilt groeien als persoon en wakker wilt zijn. Je wilt meer zelf bewustzijn ontwikkelen, meester zijn over je emoties en ontdekken wat het betekent om volledig mee te doen in het leven.

je beseft dat je een leider bent. Iedereen is een leider. Je wilt leven met compassie en wijsheid, beter samenwerken met anderen en een gezondere en meer betekenisvolle cultuur in jouw organisatie, familie of community creëren.

je wilt behoren tot een beweging die we met elkaar in co-creatie dragen en waar we een positiever verandering teweegbrengen voor jezelf en voor de omgeving waar je toe behoort.

We zijn geen opleiding. Wij geloven dat het leven een reis is. Iedereen draagt bij aan het geheel en de route van de reis. Het is aan jou om te bepalen of je mee wilt. Wij ontvangen je met open armen.

En om het toch nog maar even te noemen. Het kost alleen jouw aanwezigheid, nieuwsgierigheid en commitment.